4.MTB Maraton Skradin - Dubravice - Rupe 23.rujna 2017.

Datum održavanja: 23.09.2017.

Mjesto okupljanja: Rupe - kod škole (gdje je do sada bio cilj)

Organizator: Biciklistički klub ''Faust Vrančić'' Šibenik u suradnji sa udrugom ''Rupska zvona''

Info:
Antonijo Erceg, mob: 091 254 26 76
Bojan Karanović, mob: 091 799 88 87
Ivica Zenić, mob: 091 158 69 03
Email: bkfaustvrancic@gmail.com

Za rekreativnu utrku vrijedi Rekreativni pravilnik HBS-a
Vrsta rekreativne utrke:Rekreativni Cross country marathon ( XCP )
Dužina staze za muškarce je 28 km
Dužina staze za žene je 28 km, od toga je 10 km asfalta i 18 km makadama i 580 metara penjanja
Pravo nastupa:
Svi licencirani i nelicencirani natjecatelji sa ispravnim MTB biciklom. Na rekreativnoj utrci mogu sudjelovati biciklisti neograničeno po pitanju starosti. Staza nije primjerena za mlađe uzraste. Preporučena dobna granica za maloljetnike je 14 godina, uz obaveznu pisanu izjavu roditelja/staratelja. Svi natjecatelji mlađi od 18 godina dužni su donijeti pisanu izjavu roditelja/skrbnika o suglasnosti za nastup na utrci.

Rekreativne kategorije:
Sport: UCI licencirani biciklisti u kategorijama Elite, U23, Juniori, Sport, Veterani A i B, i ostali aktivni biciklisti
Rekreativci: UCI licencirani biciklisti u kategorijama Rekreativac, Mlađi juniori, Veterani C i D, i ostali rekreativni biciklisti
Žene: jedinstvena kategorija

Start rekreativne utrke:
Planirani start utrke je u 15:00h, u Rupama.

Prijave:
Sve prijave za utrku na - www.stoperica.live
Odaberite utrku i kategoriju u kojoj se želite natjecati, te se prijavite za utrku. Nakon uspješne prijave vaše ime će se pojaviti u popisu prijavljenih.

Podjela brojeva:
Preuzimanje brojeva od 13:00 - 14:30h na mjestu starta u Rupama uz startninu od 30,00 kuna. Molimo natjecatelje da zbog gužve dođu ranije. Pri preuzimanju startnog broja svaki natjecatelj je dužan potpisati izjavu od odricanju odgovornosti organizatora natjecanja. Prijavljenim natjecateljima omogućeno je sljedeće: Okrepa vodom na stazi i cilju, ručak, medicinska pomoć.

Mjerenje vremena:
Sudac rekreativne utrke: Kristijan Miletić, 100 284 441 21

Proglašenje pobjednika i rucak:
Nakon završetka rekreativne utrke organiziran je ručak i proglašenje pobjednika.

Nagrade:
Plaketa za ukupnog pobjednika, medalje za prva 3 plasirana iz svake kategorije.

Zona okrepe:
Organizator osigurava zonu na 11. km sa vodom.

Opći uvjeti:
Pratnja na rekreativnoj utrci je strogo zabranjena. Vozači startom rekreativne utrke usvajaju ove propozicije i voze na vlastitu dgovornost. Organizator ne snosi odgovornost za djela učinjena od strane vozača prema trećim osobama. Organizator zadržava pravo promjena uvjeta rekreativne utrke bez prethodne najave. Obavezno nošenje zaštitne kacige bez koje nastup neće biti dozvoljen. Maloljetne osobe mogu nastupiti uz potpis roditelja/staratelja na pisanoj izjavi (koju moraju predati prilikom preuzimanja broja) u kojoj je vidljivo da je roditelj/staratelj suglasan da dijete nastupi na rekreativnoj utrci na vlastitu odgovornost.

Najbliža bolnica:
Opća bolnica Šibenik, Stjepana Radića 83, 22000 Šibenik,
Telefon: +385 (0)22 641 641

Parking:
Parking za natjecatelje će biti organiziran kod osnovne škole Skradin.

Opis staze:
Start je u Rupama kod osnovne škole, nakon starta krećemo se asfaltnom cestom u smjeru Ljubičića, skrećemo lijevo prema Ićevu te prije mjesta skrećemo lijevo i nastavljemo dalje asfaltom sve do Dubravica, nakon 11 kilometra u Dubravicama se skreće lijevo na makadamski put. Kad odvozimo 26 kilometara izlazimo na asfalt, te se spuštamo prema cilju u Skradin.

meteoblue.com