CX zimska liga Dalmacije 2014/2015. - Knin, 15.ožujka 2015.Kninjani su bili sjajni domaćini posljednje utrke u sezoni, velikog Grand prix finala biciklističke zimske lige. A najuspješnijima su se, u kategoriji sport, pokazali Ivica Mesarić iz Orlova kruga, koji je slavio ispred klupskih kolega Tonka Jurasa i Carla Petkovića.
Kod rekreativaca pobjedu je odnio Marko Babić iz BK Vlaji Sinj, ispred Bojana Karanovića (BK Faust Vrančić) i klupskog kolege Roka Pavlinušića. Kod žena najbrža je stazom prošla Tanja Barišić iz Orlova kruga, druga je bila Silvija Orlović iz BK AKS, a treća još jedna Vodičanka – Marija Baždarić.
Najmlađi sudionik kninske utrke bio je 10-godišnji Pakoštanac Petar Škiljić, a najstariji Luka Jakovljević (1948. godište) iz BK Macalin.

Kako je kninska utrka bila posljednja u ovom natjecanju, dodijeljene su i nagrade onima koji su prikupili najviše bodova u 11 odvoženih utrka. Tonko Juras najuspješniji je u kategoriji sport. Drugo i treće mjesto pripalo je njegovim klupskim kolegama, Đenisu Čanjevcu i Carlu Petkoviću. Kod rekreativaca prva dva mjesta pripala su 'Faustu Vrančiću'. Antonio Erceg bio je najuspješniji, a drugo mjesto pripalo je Bojanu Karanoviću, dok je treći Marko Babić (BK Vlaji Sinj). Kod žena Tanja Barišić odnijela je pobjedu i u ukupnom poretku kod žena, ispred Silvije Orlović i Ane Stančić (BK Faust Vrančić).


CX zimska liga Dalmacije 2014/2015.

BBK Pakoštane organiziraju utrku 9.kola xc zimske lige Dalmacije dana 01.03.2015. s početkom u 15 sati a koja će se održati na području parka prirode Vransko jezero.
meteoblue.com